uimaranta
Kuivajärven pitkä, matala hiekkaranta ja useimmiten  lämmin vesi on täydellisen   turvallinen uimapaikka lapsille sekä aikuisimmillekin.  Viereinen ranta on Suujärveä joka  omaa pitkän uimalaiturin sekä hyppytornin syvään veteen. 

 

 

Saaren kansanpuisto on alle kymmenen kilometrin päässä lomakodeistamme sijaitseva, yleinen Kuivajärven ja Suujärven välissä oleva luonnonkaunis virkistysalue harjuineen ja hiekkarantoineen. Alueella kiertelee eripituisia luontopolkuja laavuineen. Alueella on selkeät opasteet.

Saaren kansanpuiston alueelta löytyy legendaarinen Kaukolanharjun näkötorni, jolta aukeaa sama maisema kuin Albert Edelfeltin maisemataulussa ”Näkymä Kaukolanharjulta”. Teos on kansallisaarteena Ateneumissa. Lue lisää >

Kansanpuiston alueella sijaitsevien Kuivajärven ja Suujärven väli toisistaan on lyhimmillään vain n. 5 metriä. Järvien erilaisuus luo jännittävän kontrastin ja antaa monipuoliset mahdollisuudet virkistys- ja harrastuskäyttöön. Alueella on monipuoliset uimamahdollisuudet ja vierasvenelaituri.

 

Kuivajärvellä järjestetään kansallisen tason vesiurheilukilpailuja, mm. järvisählyä ja kilpaveneilyä.

 

 

Lasten loma ilo, paras ilo
Lasten loma ilo, paras ilo

 

toivomussilta
Toivomussilta Saaren kansanpuistossa kutsuu patikoimaan ja nauttimaan luonnosta.
hiekkaranta
Kuivajärven pitkä hiekkaranta Saaren kansanpuistossa.
suujarvi
Suujärven vesi on erittäin kirkasta.