silmala

OLYMPUS DIGITAL CAMERANykypäivän maatilaAK-KUVA (20)

Meillä on pitkät perinteet omaava, suomalaista, puhdasta ruokaa tuottava maatila.

Päätuotantosuuntamme ovat viljanviljely ja lihatalous.

Asiakaspalvelu kuuluu monilta osin toimintaamme tilalla ja sen ulkopuolella.

Luontoarvot ja niiden huomioiminen on luonnollinen osa elämäämme , sekä työmme että harrastustemme kautta. 

kotikuva2

OLYMPUS DIGITAL CAMERALähellä palveluita…

Keskustan ja lähikaupunkien läheisyys helpottaa arkeamme  , luo  virkeyttä elämään ja tuo  elinvoimaa kylälle.
Peruspalvelut ovat kattavat   , läheltä  löytyy  nykyaikaiset elintarvikeliikkeet, pankkiautomaatti , kirjasto, terveyspalvelut ja urheilukeskus.
Sijantimme hyvien tieyhteyksien päässä,  kohtuullisen lyhyellä matkalla  isommista kaupungeista Hki – Turku – Tre  antaa niiden mahdollisuudet helposti käyttöömme .

IMG_5332

…mutta luonnon rauhassa.

Saamme elää ja tehdä työtä perinteisessä maalaismaisemassa. Neljän vuodenajan vaihteluista nauttien. Luonto meillä on metsää, peltoa, järviä ,eläimiä ja kasvillisuutta. Se luo elinkeinoa, antaa vapautta, mutta antaa myös voimaannuttavaa rauhaa ja hiljaisuutta . Meille tärkeimpänä se kuitenkin on  loputon hyvinvoinnin lähde.

Tervetuloa meille lomaileen

Olemme jo useiden vuosien ajan  tarjonneet sekä koti- että ulkomailta saapuville lomamökki-asiakkaillemme  mahdollisuuden viettää aidossa maaseutuympäristössä helppoa lomaa. Viihtyä kodikkaasti ja turvallisesti,  levätä  , rentoutua  sekä nauttia  omasta rauhasta ja hiljaisuudesta.  Ympäristössä joka tarjoaa vaihtoehdon kiireelle  , luonnon ,  jossa voi   tutustua sen ihmeelliseen   aarreaittaan  sekä  mahdolisuuden  saada täysin  uusia kokemuksia .   Meillä voi myös vain olla , ei ole  tarvetta suorittaa mutta voi halutessaan     tutustua paikalliseen elämäntapaamme  ja osallistua usein  tarjolla olevaan  kaikenkirjavaan  tapahtumatarjontaan .    Täällä me viihdymme itse ja täällä  voimme tarjota sinullekin  paljon !

Otamme jokaisen asiakkaan huolella valmistautuen vastaan.

 

kiitosteksti