viihtymaan

AK-KUVA (83)Meillä kaikki lomakodit ovat yksilöllisesti sisustettuja ja persoonallisia. Jokainen kohde oman tyylinsä mukainen. Yhteistä kaikille on kodinomainen tunnelma joka ottaa vieraat vastaan kuin rakas mummola tai lämpöisiä muistoja herättävä, perheen monivuotinen tuttu. Kohteemme ovat kolme erilaista muotoa viettää pala suomalaista perinteistä elämäntapaa maaseudulla.
Sisustus uusiutuu ja ajan trendeistä valitaan yksityiskohtia ilahduttamaan silmää.
Vuodenaika, juhlapyhät ja erityistoiveet huomioon ottaen varustamme lomakodit aina tilanteen mukaan, ajatuksella ja yksilöllisesti, sitä pientä erityisripausta unohtamatta!

Järvelle

Kaikkiin kohteisiin sisältyy mahdollisuus päästä veneellä Kuivajärvelle. Kuivajärven Huvilakoti; pihassa oma ranta, laituri ja vene. Hilupilttuu ja Villa Vuorenpää; yhteinen hoidettu venevalkama ja vene Kuivajärvelle,
etäisyys pihasta 2-2,5 km.

Lemmikit

Koirat, kissat ja muut lemmikit ovat tervetulleita lomailemaan kaikkiin kohteisiimme, nauttimaan maaseudun iloista!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAIsot rauhaisat tontit  ja  vaihtelevat lähimaastot ovat koiran omistajalle helppoja ja turvallisia ulkoiluttamispaikkoja. Muistathan kuitenkin, että lemmikin huoltajana olet vastuussa eläimen käytöksestä sekä velvoitettu hoitamaan pois siitä mahdollisesti aiheutuneet epäsiisteydet, karvat tai jätökset.

 

Työmaamajoitus

Työkomennus lähialueella? Kysy vaihto-ehtoja lyhyempään-tai pidempiaikaiseen majoitustarpeeseen. Edullista majoittumista, ei henkilömäärähinnoittelua , vaan koko kohde työryhmälle viikko- tai vuorokausikohtaisella hinnalla , (max. vuodepaikat). Lisäksi tarjoamme työmajoituksessa vuoteisiin sijatut liinavaatteet aina veloituksetta!

Yksityistilaisuudet

Vuokraamme lomakotejamme pienimuotoiseen ,  kodinomaiseen   päiväperhejuhlaan. Voit varata tilat ristiäisiin, rippijuhlaan, , ylioppilasjuhlaan, syntymäpäivään tai muistotilaisuuteen. Räätälöimme tilojen järjestyksen asiakkaan tarpeen mukaan. Kohteesta ja vuodenajasta riippuen henkilömäärät  max 10-25. Kysy tarjousta, kts. yhteystiedot

Huom! Teeman mukainen toivomus mahdollista , esim. Villa Vuorenpää -kohteeseen on tarvittaessa saatavana  aitoa vanhanajan nostalgista kahvi-, ruokailu- ja tarjoilukalustoa.  Kaikkiin kohteisiin löytyy  pöytäliinat ja antiikkikyntteliköt. Tarvittaessa välitämme pitopalvelujärjestelyn. Soita ja kerro toiveesi.

Tieyhteydet

Sijaintimme on lähellä keskustan palveluja sekä  pääteiltä Helsinki-Pori , Turku-Hämeenlinna-Lahti on  sujuva kulkuyhteys. Helsingistä lähikaupunkiin Forssaan saapuu busseja n. tunnin välein  ja meiltä saa kuljetuksen mökille. Paikoitustilat piha-alueillamme  ovat tilavat ja turvalliset.